Слава Українській Армії!

06 грудня 2014, 17:22
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
191

Іде війна... І сьогодні ті, хто по-справжньому знає, що це таке, відзначають своє професійне свято - День Збройних Сил України, мріють про Перемогу і нормальне життя, згадують полеглих побратимів..




Ще декілька десятків років тому військові цінувалися та мали повагу не тільки оточуючих, але й влади. А потім про них ...забули. Болісні наслідки цього країна відчуває сьогодні, коли армію довелось відбудовувати фактично з руїни... Багато років українська влада по відношенню до військових була ще гірше радянської. В силу ситуації ті, хто прийшов на керівні посади після Революції гідності, звісно, ставляться до оборонної галузі зовсім інакше. Але, менше з тим, приділяють захисникам Вітчизни ще не достатньо уваги та підтримки.

Віддані своїй справі люди захищають свою Батьківщину, не дивлячись ні на що, вони віддають останнє для неї, жертвуючи сім’ями та часом. Цінувати гідно таких людей — обов’язок держави і кожного патріота. Все - для фронту! Все - для Перемоги!

Щиро вітаю всіх військовослужбовців та інших Героїв, які зі зброєю в руках захищають наш народ. Ви - кращі сини і доньки своєї країни. Честь вам і хвала! Також вітаю всіх, хто, як і наша команда, системно допомагає бійцям на передовій. Без таких людей, як ви, забезпечення наших воїнів було б у жалюгідному стані. А якщо ми - увесь народ - спрямуємо усі свої зусилля та можливості для фронту - Перемога прийде швидше.

Слава Героям!


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,патріоти,liashko,війна,герої,революція,армія,військовослужбовці,фронт,ЗСУ,схід
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.