Що значить мовчання Авакова?

18 листопада 2014, 19:45
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
283

Міністр Facebook (а за сумісництвом - внутрішніх справ) Аваков, який зазвичай публічно щось пише з приводу і без приводу, сороміцьки мовчить про вчорашній інцидент на Осокорках в Києві


Тітушки у погонах, працівники так званих правоохоронних органів (насправді - правопохоронних) жорстоко побили людей, які вийшли на протест проти незаконного будівництва. Аваков мовчить, бо йому немає, що сказати. Але якщо має совість - нехай щонайменше вибачиться. А реальним вибаченням буде заява про відставку. Що змінилося за 9 місяців його керівництва Міністерством? За великим рахунком - нічого. Мусорський бєспрєдєл такий самий, як у часи захарченків-могильових. Бандити з МВС кришують зали гральних автомати, підпільні казино, наркопритони, "наливайки", де споюють неповнолітніх, борделі, намив піску, незаконні забудови та інший кримінальний бізнес... Хочу нагадати, що український народ минулого року повстав зокрема і проти ментівського бєспрєдєлу. Тому ті, хто його продовжує, повинні піти.

 

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: МВС,бандитизм,РПЛ,Радикальна партія,Київ,Олег Ляшко,кримінал,"титушки",Арсен Аваков
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.