Жертва добровільно дала відрізати собі руку, щоб не провокувати убивцю

18 листопада 2014, 19:37
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
213

Щодо заяви Валерія Чалого у "Свободі слова"


Учора радник Президента України Валерій Чалий у "Свободі слова" на ICTV заявив, що українські військові не завдають потужного ракетного удару по колонам російської військової техніки, які заходять на окуповану частину Донбасу, щоб не спровокувати повномасштабну війну з Росією. Очевидно, так само, як і його радник, думає і Президент Порошенко.

Щоб не "спровокувати" війну з Росією, без жодного пострілу віддали Крим. Тепер, щоб знову не "провокувати" агресора, віддаємо Донбас. Завтра, якщо Путін, захоче взяти Запоріжжя, Київ чи Львів, влада знову запропонує не "провокувати", хай бере. Погоджуючись на здачу частини території, ми ризикуємо втратити всю.

Війна з Росією, яку так боїться спровокувати влада, вже давно йде. І сотні одиниць військової техніки, які агресор завів на Донбас при відвертому потуранні нашої влади, завтра підуть у наступ, стрілятимуть у наших військових і мирних громадян. Відповідальність за це мають нести ті, хто боїться віддати наказ знищувати ворога, щоб його не провокувати. До речі, Путін неодноразово заявляв, що російських військ в Україні немає. То кого боїться "спровокувати" наша влада?!

У розв'язаній проти нас Росією війні немає іншого шляху, ніж боротися. Якщо не боротимемося - втратимо Україну. Путіна зупинить тільки наша сила. Наша боязнь його, навпаки, провокує на продовження агресії. Той, хто не розуміє цих елементарних істин - займається не своєю справою.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,РПЛ,Радикальна партія,Донбас,Україна,Олег Ляшко,війна,Петро Порошенко,Володимир Путін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.