Студенти - авангард змін в нашій країнi

17 листопада 2014, 19:38
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
92

Студенти були рушійною силою Революції гідності, безстрашно ідучи в бій з тиранією Януковича


І перемогли! Тисячі студентів від початку російської агресії записалися добровольцями і волонтерами на фронт. Деякі з них не повернулися звідти, віддавши життя за Україну... Але наша нація точно переможе, бо з такою молоддю її не здолає ніхто і ніколи.

...Щиро вітаю майбутніх, теперішніх та вічних студентів з Міжнародним днем спудеїв!

Знання - це ключ до безкрайнього світу. Знання - це сила, радість, і головна надія суспільства. 

Я бажаю кожному з вас примножувати їх, вчитися для себе та інших. Країні вже сьогодні потрібні ваші знання, адже саме ви – майбутнє України!

Я сам вічний студент, бо завжди прагну до нових знань. Минулоріч завершив навчання в Інституті міжнародних відносин Київсьокого націонаьного університету ім. Т.Г. Шевченка. Як і всі, відвідував лекції і семінари, готуюсь до сесій. І, постійно спілкуючись з молоддю, бачив і розумів їх проблеми. Знаю, що всі вони прагнуть до знань, до навчання, та, на жаль, багатьом це недоступно. Я впевнений, що Україні не вистачає безкоштовної освіти, а українським студентам – стипендій європейського рівня, тому боротьба за ці аспекти - це одна з моїх цілей.

Слава Українській Молоді!

Студенти - авангард змін в нашій країн. Студенти були рушійною силою Революції гідності, безстрашно ідучи в бій з тиранією Януковича. І перемогли! Тисячі студентів від початку російської агресії записалися добровольцями і волонтерами на фронт. Деякі з них не повернулися звідти, віддавши життя за Україну... Але наша нація точно переможе, бо з такою молоддю її не здолає ніхто і ніколи.

...Щиро вітаю майбутніх, теперішніх та вічних студентів з Міжнародним днем спудеїв!

Знання - це ключ до безкрайнього світу. Знання - це сила, радість, і головна надія суспільства. 

Я бажаю кожному з вас примножувати їх, вчитися для себе та інших. Країні вже сьогодні потрібні ваші знання, адже саме ви – майбутнє України!

Я сам вічний студент, бо завжди прагну до нових знань. Минулоріч завершив навчання в Інституті міжнародних відносин Київсьокого націонаьного університету ім. Т.Г. Шевченка. Як і всі, відвідував лекції і семінари, готуюсь до сесій. І, постійно спілкуючись з молоддю, бачив і розумів їх проблеми. Знаю, що  всі вони прагнуть до знань, до навчання, та, на жаль, багатьом це недоступно. Я впевнений, що  Україні не вистачає безкоштовної освіти, а українським студентам – стипендій європейського рівня, тому боротьба за ці аспекти - це одна з моїх цілей.

Слава Українській Молоді!

 

Ваш Олег ЛЯШКО

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: РПЛ,Радикальна партія,день студента,Олег Ляшко,молодь,студенти,освіта,революція,університети
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.