Збройні Сили потребують радикальних реформ

17 листопада 2014, 15:13
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
101

Сьогодні зранку відвідав учбовий центр у Десні на Чернігівщині, де зустрівся з бійцями, які вже відбувають на Східний фронт


Враження гнітючі. Коли Президент чи інші високопосадовці заявляють, що армія усім забезпечена - це повна брехня, хай приїдуть у Десну - переконаються. Хлопці сплять на металевих сітках, ліжко з матрасом - розкіш. Каски - часів Другої світової війни, захисту від них ніякого. На фронт бійців випроваджають на військовому транспорті, який просто не їде: авто по 20 і більше років, резина лиса, з мотора все тече. Як на цьому хламі воювати?! Одягу теплого немає, обігрівачів немає, елементарних побутових речей немає. Якби не волонтери, армії б давно не було. Ми теж привезли з собою все найнеобхідніше - буржуйки, генератори, бензопили, бушлати, термобілизну, зимові берци тощо. Хлопці накинулися на все це добро, як зголодного краю. А інакше де їм це взяти? Не у кожного з них є гроші, щоб спорядити себе.

Куди діваються мільярди, виділені на армію, якщо до рядових бійців усе це не доходить? Так само вкрай недостатньо важкої зброї, з автоматом проти Града не попреш. Збройні Сили треба радикально реформувати. І починати треба із забезпечення рядових бійців. Так само радикально треба міняти начальницький склад і інтендантські органи, там повна корупція і свавілля. У підсумку все це - життя наших бійців.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,град,солдат,РПЛ,Радикальна партія,Десна,Олег Ляшко,liashko,війна,зброя,армія,ЗСУ,схід
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.