З роси і води вам мої вітання!

16 листопада 2014, 20:21
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
207

Щиро вітаю тих, хто сьогодні відзначає своє фахове свято: аграріїв та працівників телебачення, радіомовлення і зв'язку




І тих, і інших вітаю як колега. Перші свої гроші маленький Ляшко заробляв, коли пас корів та телят на літніх канікулах. Мій перший запис у трудовій книжці - скотар колгоспу "Прогрес" села Лизівка Луганської (тоді - Ворошиловградської) області. Зараз ця ж трудова - у Верховній Раді. А коли завершив школу-інтернат, півроку працював трактористом у селі Озеряни Варвинського району на Чернігівщині.

Тож, дорогі колеги, працівники сільськогосподарської галузі, з роси і води вам мої вітання! Ви робите велику справу. Особливо в цей важкий час. Руки, які пахнуть хлібом, годують руки, які пахнуть порохом. А руки, які пахнуть порохом, захищають руки, які пахнуть хлібом.

Щодо радіо і ТБ. У далекому 2001 році на запрошення Сергія Шолоха я працював ведучим на радіо "Континет". І як кожен здоровомислячий громадянин чітко розумію, наскільки важливою для держави є патріотична позиція представників цієї галузі. Вірю в вас!
Щиро вітаю тих, хто сьогодні відзначає своє фахове свято: аграріїв та працівників телебачення, радіомовлення і зв'язку. І тих, і інших вітаю як колега. Перші свої гроші маленький Ляшко заробляв, коли пас корів та телят на літніх канікулах. Мій перший запис у трудовій книжці - скотар колгоспу "Прогрес" села Лизівка Луганської (тоді - Ворошиловградської) області. Зараз ця ж трудова - у Верховній Раді. А коли завершив школу-інтернат, півроку працював трактористом у селі Озеряни Варвинського району на Чернігівщині. Тож, дорогі колеги, працівники сільськогосподарської галузі, з роси і води вам мої вітання! Ви робите велику справу. Особливо в цей важкий час. Руки, які пахнуть хлібом, годують руки, які пахнуть порохом. А руки, які пахнуть порохом, захищають руки, які пахнуть хлібом. Щодо радіо і ТБ. У далекому 2001 році на запрошення Сергія Шолоха я працював ведучим на радіо "Континет". І як кожен здоровомислячий громадянин чітко розумію, наскільки важливою для держави є патріотична позиція представників цієї галузі. Вірю в вас!


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,аграрії,Україна,Олег Ляшко,хліб,liashko,свято,телебачення,сільське господарство,праця
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.