Російські військові готуються уйти у наступ

30 жовтня 2014, 14:22
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
534

Ситуація на Східному фронті надскладна, незважаючи на видиме затишшя


2 листопада російські окупанти планують провести так звані вибори керівництва днр і лнр. Кремль вже заявив, що визнає ці "вибори". Відповідно до закону про особливий статус Донбасу, вибори місцевих органів влади на окупованих територіях мали відбутися 7 грудня за українським законодавством. Я голосував проти цього закону. Час показав, що цей закон не діє і реально не зупиняє російських окупантів і їх найманців від діяльності, спрямованої на поглиблення розколу України. Тому цей закон має бути скасований.

За даними розвідки, з російської території на окуповані наші землі останнім часом зайшло дуже багато військової техніки і живої сили противника. У наших військових на передовій, з якими я підтримую постійний зв'язок, немає жодного сумніву, що ближчим часом, можливо, одразу після 2 листопада, російські окупанти перейдуть у наступ. Імовірний напрямок їх наступу - Маріуполь, Щастя, Лисичанськ, інші міста. Сепаратисти проголосили так звану конституцію лнр, дія якої розповсюджується на всю територію Луганщини. Отже, у ворога - план захоплення усієї області. Те саме на Донеччині.

Тому головне сьогодні - не посади в Києві ділити, а зробити все, щоб захистити нашу країну. Все, що від мене і нашої Радикальної партії залежить, ми готові робити для досягнення цієї мети. Закликаю усі інші партії відкинути політичні протиріччя і об'єднати зусилля для захисту та порятунку України від ворога. Слава Україні!

 

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: НАТО,сепаратизм,закон,Росія,Верховная Рада,Кремль,Луганщина,Ляшко,РПЛ,Донбас,Україна,Олег Ляшко,війна,військові,схід,окупанти,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.