Звернення РПЛ до Президента та Генерального прокурора України

23 жовтня 2014, 19:26
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
104

Поки наші хлопці гинуть в окопах, захищаючи Україну, олігархи продовжують її нищити, плюючи на всі закони


В мережі інтернет з’явився аудіозапис розмови олігарха Коломойського та його заступника Генадія Корбана, під час якої вони домовляються з мільйонером Давидом Жванією про фальсифікацію виборів на Донбасі.
Також в інтернеті з’явилось відео запису скайп-розмови, у ході якої Ігор Коломойський домовляється із людиною, схожою на одіозного Павла Губарєва про те, що представники ДНР мають пройти в Верховну Раду України.
Коломойський дає чіткі вказівки, як діяти - подати документи в ЦВК до визначеного терміну і так далі. Він також дає гарантію того, що принаймні двадцять представників терористів пройдуть в Раду на виборах по підконтрольним йому мажоритарним округам. У ході розмови Коломойський, називає «деенерівців», які вбивали наших військових та мирних громадян - “нормальними рєбятами”.
 
Радикальна партія Олега Ляшка звертається до Президента та Генерального прокурора України з вимогою:
 
Звільнити Ігоря Коломойського з посади голови Дніпропетровської обласної адміністрації за домовленості з бандитами та вбивцями, направлені на зраду національних інтересів.
Притягти до кримінальної відповідальності Ігоря Коломойського, депутата Давида Жванію, висунутого кандидатом від Блоку Петра Порошенка  на виборах у 140 окрузі та заступника голови Дніпропетровської обласної адміністрації Генадія Корбана, за цинічну спробу фальсифікації виборів на Донбасі.
 
Відсутність реакції на наше звернення з боку Генеральної прокуратури і Президента України буде свідчити про нездатність влади боротися з корупцією і захищати національні інтереси.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Генпрокуратура,сепаратизм,парламент,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,ЦВК,Донбас,Олег Ляшко,олігархи,війна,Дніпропетровськ,Ігор Коломойський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.