Сумщина і Полтавщина готові до радикальних змін

17 жовтня 2014, 13:26
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
7
92

Минулого дня був на Сумщині і Полтавщині


Незважаючи на страшну негоду, скрізь нас зустрічали залюднені площі і повні зали. Я вдячний усім, хто не відступився і прийшов. Це для мене великий показник народної підтримки! Отак наша команда, незважаючи ні на що, не відступиться від своїх намірів провести радикальні зміни в країні.
Під час зустрічей я представив громадам місцевих кандидатів від Радикальної партії. На Сумщині це захисник Вітчизни, полковник Ігор Науменко, молодий боєць і громадський активіст Олександр Ревенко, а також громадський активіст Богдан Тицький, нині боєць батальйону "Айдар", який ще на Майдані виборював свободу народу, за що отримав кулю, якою йому вибило зуби. В Охтирці наш кандидат - Валерій Верьовченко. На Полтавщині це громадський активіст В'ячеслав Науменко, та герой, боєць, який щойно повернувся з фронту з Іловайську - Юрій Анучін. Це команда, якою я пишаюсь.

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: кандидат,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Полтавщина,фронт,Сумщина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.