Разом з Юрієм Шухевичем відзначили Покрову у символічному місці

14 жовтня 2014, 19:52
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
4
117

Всіх українців щиро вітаю з Покровою!




Сьогодні на свято Покрови Пресвятої Богородиці, покровительниці українського козацтва, Української Повстанської Армії і всіх захисників рідної землі, разом із Юрієм Шухевичем, відвідав видатне місце - будинок-музей в селі Білогорща на Львівщині, де загинув його батько, Головнокомандувач УПА, генерал-хорунжий Роман Шухевич. Цими символічними відвідинами ми відзначили сьогоднішнє Свято і зазначили свою повагу до всіх полеглих за волю України, чиї подвиги є натхненням для новітніх українських воїнів. Дух українського козацтва сьогодні відродився у міці тих хто відстояв Майдан і утворив добровольчі батальйони. Ми є свідками відродження нової Української Повстанської Армії, проте тепер вже на Донбасі. Наша Радикальна партія у свою чергу, зробить те, що вже давно мало бути у Незалежній Україні - ввести дух Романа Шухевича до Верховної Ради: Юрій Шухевич, як найстарший депутат нового скликання, першим зачитає урочисту присягу і відкриє роботу оновленої Верховної Ради. Це буде перший по-справжньому проукраїнський парламент, якщо нація зробить правильний вибір.
"Якби я мав таку армію, як УПА, німецький чобіт не топтав би німецької землі" - казав легендарний президент Франції Шарль де Голль.
Всіх українців щиро вітаю з Покровою! Хай Матір Божа своїм покровом-омофором захистить Україну від ворога, захистить наших Героїв на передовій, захистить Ваші родини від всякого лиха і проблем! Міцного здоров'я всім, радості і перемог! З нами Бог і Україна!

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Шухевич,УПА,парламент,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Донбас,Україна,свято
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.