Вороги, не діждетесь!

07 жовтня 2014, 15:14
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
9
214

Під час останньої поїздки в зону АТО сильно застудився - вночі там дуже холодно і не обігріваються приміщення


 Кілька днів тримався і працював хворий. А зараз - зліг, температура - 40 (( Не хотів про це писати, але ж я теж жива людина. Враховуючи, що сьогодні в парламенті був розгляд важливих антикорупційних законопроектів - з самого ранку подзвонив спікеру Турчинову і попросив врахувати мій голос "за". Він пообіцяв зробити. Однак, по парламенту тиняються політичні лузери на зразок Мирного, яких душить жаба, що мене підтримують мільйони людей, тому вони в голос дорікають: "Де Ляшко? де Ляшко?..". Якби для них справді було цікаво - подзвонили б і спитали. А дорікати тим, що людина хворіє - низько і гидко.
Ворогам, які тішаться з того, що я хворий, хочу сказати наступне: не діждетесь! Я сильний, швидко оклемаюсь. Всім, хто написав добре слово і побажав швидше одужати - щиро вдячний. Друзі, вдягайтесь тепліше і пийте гарячий чай - погода дуже підступна. А найголовніше - передавайте теплі речі на фронт бійцям.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат Украіни,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: закон,парламент,Ляшко,РПЛ,Україна,Олег Ляшко,liashko,війна,голосування,фронт,схід,окупанти,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.