Звернення до офіційних і тіньових власників приватних клінік

30 вересня 2014, 15:03
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
12
66

Неодноразово відвідував наших бійців в госпіталях


Спілкувався з пораненими. На власні очі бачив, м'яко кажучи, не ідеальні умови, в яких вони перебувають, але фото переповненого військового шпиталю в Луцьку викликали сльози. Поранені бійці лежать в холодних коридорах і на проходах. При цьому Уряд і Міноборони днями звітує про «наявність всього необхідного обладнання та медикаментів». За версією чинуш бійці АТО лікуються в чудових умовах. Де ці чудові умови? Чому їх не видно на знімках з Луцького госпіталя? Зрозуміло, що наше Міноборони не було готове до такої кількості поранених. Галузь охорони здоров’я роками знищували горе-реформатори і шкідники. Лікувати немає ким і немає чим. Ліків немає, спеціалістів - катма.

Між тим, олігархи та їх посібники жирують на людському горі. За останні 10-15 років вони понавідкривали приватних клінік, в яких за вимірювання температури та укол в м’яке місце деруть купу грошей. А лікування в стаціонарі приватної клініки взагалі коштує як космічний корабель.

Так не має бути. В країні війна. Тисячі захисників потребують негайної допомоги: дорогих ліків, складних операцій, психологічної реабілітації. На одних волонтерах не виїдеш.

Тому я закликаю офіційних і тіньових власників приватних клінік забезпечити лікування важкопоранених воїнів АТО та надати всі необхідні послуги по їх реабілітації. У вас є ресурси, є можливості. Проявіть свій громадянській обов’язок і згадайте клятву Гіппократа. Ви давали її не собі. Ви обіцяли її суспільству. І воно, сьогодні, потребує вашої допомоги!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат Украіни,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Україна,війна,Міноборони,Ляшко РПЛ,Воїни,схід,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.