Брехунів-на смітник!

29 вересня 2014, 19:17
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
14
176

Не заради того гинули Герої, щоб країною керували вчорашні регіонали та тітушководи, які возили убивць на Майдан


Один з таких виродків Кузьменко був ...призначений Президентом Порошенком на посаду голови Кіровоградської ОДА. Ще й штовхає у ВР по одному із мажоритарних округів області свого батька. У нас що, палата лордів?.. Обурена громадськість краю вирішила не допустити здачі Кіровоградщини у закривавлені по лікоть руки собачок Януковича. Прекрасна народна ініціатива викидати на смітник гидоту із минулого чекає і на Кузьменка. Сьогодні він від нас втік, наче щур, тож ми спалили його опудало. А до смітника потрапив керівник апарату ОДА Смаглюк, який як тільки міг прикривав свого патрона-регіонала. Він ганебно брехав нам, мовляв, Кузьменка викликали у Киів в Адміністрацію Президента (я телефонував в АП перевірити - брехня). Брехав, ніби нема ключів від кабінету Кузьменка. Брехав, що перший заступник (який теж втік) на відкритті виставки (це насправді в інший день). Брехунів - на смітник! А до Кузьменка ще доберемось. Приїду ще зненацька - і зловмо. Дякую кіровоградцям за небайдужість.

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,парламент,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,регіонали,liashko,Люстрація,Адміністрація Президента,Петро Порошенко,обласна рада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.