Звернення до українців за кордоном

28 вересня 2014, 21:37
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
17
267

Браття і сестри! Україна знаходиться у вкрай скрутних умовах

Кожну лишню копійку ми вимушені витрачати на армію, яка боронить наші східні рубежі. Росія, окрім військової агресії, тисне на нашу країну економічно. Не пускає українські товари у Крим та на свій внутрішній ринок.
Нашим товаровиробникам сьогодні необхідна підтримка. Вони шукають зовнішні ринки країн Європейського союзу і ми маємо їм допомогти.
Наша громада за кордоном, за різними оцінками сягає від 2 до 5 мільйонів українців. Це велика сила і великий ринок для товарів, які виробляються у нас в країні.
Знаю, що ви, українці за кордоном, фактично тримаєте нашу економіку на собі. Щорічно пересилаєте до 20 млрд євро своїм родичам, дітям та онукам. Я щиро вдячний вам за це.
Закликаю Вас купувати наші товари з полиць європейських магазинів і спонукати до цього своїх друзів, колег та знайомих. Тільки разом ми можемо перемогти.
Підтримаймо Україну! Купуймо українське! Споживаймо українське!
Слава Україні!

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: товар,Росія,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,економіка,Європа,армія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.