У Ляшка немає австрійського паспорта – посол (документ)

26 вересня 2014, 19:46
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
6
274

Посол Австрії офіційно спростував інформацію щодо наявності у Ляшка австрійського громадянства

У листі, за підписом посла Австрії в Україні Вольфа Дітріха Хайма, міститься вичерпна відповідь щодо відсутності австрійського громадянства у Олега Ляшка.

Прес-служба партії повідомляє про направлення офіційних листів до видань, які розповсюдили завідомо неправдиву інформацію, з вимогою її спростування.

Ми залишаємо за собою право на оскарження поширеної інформації в суді для захисту честі та гідності. Компенсацію за заподіяну шкоду Радикальна партія Олега Ляшка передасть бійцям в зону АТО.

Замовникам та авторам кампанії з дискредитації лідера парламентських перегонів, рекомендуємо пошукати в себе паспорти Кіпру, Швейцарії, Ізраїлю та Росії.

Заявляємо, що дані про австрійське громадянство та будь-яка інша брехлива інформація, яку розповсюджують в ЗМІ, є помстою олігархів за позицію Олега Ляшка щодо необхідності повернення у власність держави вкрадених олігархами підприємств.

Стверджуємо, що хвиля брехні проти членів Радикальної партії та особисто її лідера була спеціально запущена після заяв Олега Ляшка про необхідність повернення державі Кременчуцького нафтопереробного заводу та підприємства «Укрнафта», які контролює група «Приват».


 

Прес-служба РПЛ

www.rpl.kiev.ua

097-522-27-58

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: паспорт,Ляшко,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Ляшко РПЛ,громадянство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.