Звернення до демократичних політичних сил

23 вересня 2014, 21:32
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
8
80

Центральна виборча комісія щодня без розбору реєструє бажаючих потрапити до вищого законодавчого органу

Але ж до влади хочуть потрапити не лише справжні патріоти та українці з великої літери. Зокрема, серед кандидатів, які подали документи до ЦВК, є 54 діючих обранця із числа тих, хто голосував за диктаторські закони 16 січня 2014 року. Тридцять з них йдуть самовисуванцями.

Я, Олег Ляшко, усвідомлюючи відповідальність перед Україною, заявляю про неможливість допущення до складу наступного парламенту представників антиукраїнських політичних сил.

Закликаю усі патріотичні та демократичні політичні сили, а також кандидатів-самовисуванців в округах не допустити появи у Верховній Раді VII скликання представників тих політичних сил та їх поплічників, які зрадили Україну та український народ – у першу чергу, братів Клюєвих, чиї руки по лікоть у крові героїв Майдану, маріонетку-підрахуя Ківалова та інших.

Ми скинули тирана і боремося за свободу і незалежність. Десятки тисяч українських воїнів, волонтерів, тримають оборону на передовій.

Ми, представники демократичних сил, у свою чергу, маємо докласти всіх зусиль для нейтралізації ворога в політичному тилу.

Кожен регіонал, комуніст, олігарх чи пристосуванець має зрозуміти – країна не дасть йому шансу бути обраним.

Я закликаю всіх суб’єктів виборчих перегонів почати процес узгодження позицій в тих округах, де висуваються кандидатами особи, які очорнили себе політичним підлабузництвом, пристосуванством, підтримкою злочинної влади,служінням Кремлю та розкраданням державного майна.

Я особисто відкритий до дискусії і готовий поставити перед своїми партійцями питання зняття кандидатур, висунутих у мажоритарних округах від Радикальної партії, якщо це забезпечить перемогу патріотичних сил та унеможливить появу в сесійній залі зрадників України.

 

Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: майдан,парламент,РПЛ,Радикальна партія,ЦВК,Україна,Олег Ляшко,вибори,мажоритарні округи,політичні партії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.