Ляшко: Наш курс на НАТО і ЄС

23 вересня 2014, 21:30
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
8
115

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко провів зустріч із Надзвичайнм і Повноважним Послом Словацької Республіки в Україні Юраєм Сівачеком

Лідер радикалів подякував послу та його державі за співробітництво та підтримку України, в тому числі в питанні газового реверсу. Сторони висловили зацікавленість у продовженні діалогу між нашими країнами в тому числі на рівні міжпарламентської співпраці.

Олег Ляшко також зазначив, що РПЛ йде в парламент для проведення масштабних реформ в Україні. “Наша мета – захист інвестицій і, звичайно – активна боротьба із олігархами” – заявив лідер Радикальної партії.

Особливу увагу на зустрічі приділили обговоренню питань регіональної безпеки та міжнародної політики “Наш міжнародний курс – на членство в НАТО і ЄС”, – підкреслив Ляшко. Він наголосив, що Путін може піти і в Європу, але Україна зупинить його на своїй території.

Також Олег Ляшко подякував Юраю Сівачеку за гуманітарну допомогу, яку Словаччина надає Україні в ці тяжкі часи.

Прес-служба РПЛ

www.rpl.kiev.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: газ,НАТО,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Путін,Європа,Євросоюз
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.