Радикальна партія спростовує наявність австрійського паспорту в Ляшка

16 вересня 2014, 20:19
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
13
298

Офіційна заява від Прес-служби РПЛ

Сьогодні інтернет-ресурс “Обозрєватєль”, який належить олігарху Михайлу Бродському, оприлюднив чергову піар-чорнуху стосовно народного депутата, лідера Радикальної партії Олега Ляшко. В новині йдеться, нібито у Ляшка вже чотири роки є друге громадянство, що підтверджується наявністю у народного депутата австрійського паспорта. В якості доказу наводиться фотографія цього  “паспорту”. Номер на цьому шедеврі фотошопу затертий, так само не видно дату видачі паспорту. 

У зв’язку із чим прес-служба Радикальної партії робить офіційну заяву:

Олег Ляшко був, є і назавжди залишиться громадянином України. На доказ чого до австрійського посольства буде зроблено офіційний запит від народного депутата - надати документальне підтвердження факту відсутності у Олега Ляшка будь-яких документів, що могли б свідчити про його відношення до Австрії. Відповідь посольства Австрії буде надано ЗМІ одразу по її отриманню. 

Також прес-служба Радикальної партії офіційно уповноважена Олегом Ляшком звернутися до олігархів Михайла Бродського та Ігоря Коломойського:

 «Шановні панове олігархи! Зробіть, будь ласка, таке само звернення до посольств Кіпру, Швейцарії, Ізраїлю та Російської Федерації в Україні - з публікацією відповідей посольств у ЗМІ. І нехай вся країна побачить, хто справжній патріот, а хто по зрадницькі забезпечує собі шляхи втечі за кордон.

А виборців і громадськість просимо не звертати уваги на абсурдні звинувачення олігархів на адресу Олега Ляшка та Радикальної партії. Прихід Радикальної партії до влади означатиме закриття грабіжницьких корупційних схем для казнокрадів та корупціонерів, ми побачимо ще купу звинувачень та провокацій, проте знайте: час олігархів закінчується, лічильник включено, нехай готуються повертати награбоване».

 

Прес-служба РПЛ

www.rpl.kiev.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: паспорт,Австрия,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Олігарх,Ігор Коломойський,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.