Бійці проти зрадницького перемир'я

12 вересня 2014, 17:51
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
171

Відвідав с. Гончарівське, де перед виїздом в зону АТО проходять навчання мої земляки - чернігівські хлопці


У так зване перемир'я, звісно, ніхто не вірить, бо солдати на власні очі бачать як терористи обстрілюють Маріуполь і донецький аеропорт. Але ніхто не боїться. Кажуть, що стоятимуть до кінця, бо вважають справою честі - захищати рідну країну від окупантів.

Бійці, всі, як один, вважають зрадницькими рішення Президента, щодо перемир'я. Хлопці впевнені, що їх навмисне підставляють під кулі. А як по-іншому розуміти такі дії гаранта?! Жодних домовленостей з кремлівськими вовками! Ворог повинен бути знищений. Як вигнали владу, яка 23 роки грабувала Україну, так і з Донбасу виженемо окупантів, які зазіхають на наші землі.

Через кілька днів ці хлопці відправляться в гарячі точки. Передав бійцям бронежилети, ківларові каски та одяг. І надалі обіцяю не залишати земляків у біді. Все, що від мене залежатиме - робитиму. Хай береже Господь Україну та її вірних синів!


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,Росія,Порошенко,Радикальна партія,Донбас,Україна,Олег Ляшко,війна,агресія,схід,окупанти,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.