Подарували герою квартиру

09 вересня 2014, 21:16
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
204

Юрій Весельський – Герой, боєць 95-ї аеромобільної бригади міста Житомира, хоча сам хлопчина дуже скромний і себе героєм не вважає

Йому всього 20 років і 2 місяці тому, під час першого перемир'я, він втратив ногу. Завтра Юра вирушить на лікування до Німеччини, а сьогодні ми разом з однодумцями подарували йому квартиру в Києві. Це найменше, що ми змогли зробити для патріота, який був готовий віддати власне життя заради країни, заради кожного з нас. Ніхто не знає, що буде далі, але сьогодні найважливіше, що Юра живий! Найближчим часом ми плануємо подарувати ще 4 квартири сім'ям учасників бойових дій на Сході. Усі, хто зараз не під кулями на фронті, зобов’язані допомагати нашим героям. Мільйонерів в нас, як комах, хай би не жлобилися і теж купували квартири для тих, хто сьогодні приймає на себе найстрашніший удар на передовій.

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,війна,Друга світова війна,Ляшко РПЛ,схід,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.