Героям потрібна наша підтримка

06 вересня 2014, 16:03
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
7
145

298 Героїв, які отримали поранення в боях за Україну, зараз перебувають у Львівському військовому шпиталі. І привозять поранених знову і знову…

Друзі, будь ласка, знаходьте час відвідувати бійців у шпиталях. Вони воюють і за вашу свободу в тому числі, за нашу гідність, за нашу Незалежність. По можливості провідуйте їх не з пустими руками. Героям потрібна ваша підтримка, особливо – моральна. Багато з тих хлопців, хто лишився без ноги чи руки, розбиті духом – наш обов’язок показати їм, що життя не закінчилось, що ми цінуємо подвиг воїнів світла… Але більшість з тих, що отримали серйозні поранення, знову рвуться на фронт. Допомагайте їм! Це кращі люди нашої країни.

Цього разу з побратимами знову відвідали Львівський шпиталь. Привезли їм апарат штучної нирки, мультифункціональні ліжка, хірургічне приладдя, ліки, ролятори, медичні халати та багато іншого, потрібного для лікування і реабілітації наших бійців. Дякую усім, хто допомагає Героям.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Львів,Росія,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,війна,герої,агресія,схід
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.