Виграли битву за землю в Київраді

05 вересня 2014, 17:33
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
161

Радикальна партія виграла битву за землю в Київраді

 Надзвичайно тяжка сесія Київради тривала більше 14 годин з невеликими перервами. Партія влади – фракція “Удар/Солідарність”, яка обслуговує олігархічний клан Кличка -Порошенка-Фірташа-Льовочкіна, намагалась протягнути ряд питань, які прямо можна назвати продовженням дерибану землі, який колись започаткували її духовні попередники з команди Черновецького. Нашим депутатам-радикалам довелось пройти нерівну бійку, постійний троллінг подхалімів Кличка, але жодне з проблемних питань таких, як забудова Бабиного Яру чи передача у власніть рекреаційних зон, щоб зруйнувати екологію Києва – не пройшли. Ми зупинили дерибан київської землі, а Кличко, як завжди втік з сесії. Семеро депутатів-радикалів довели, що можуть і впливають на прийняття рішень в Київраді і стоять на захисті інтересів киян, а не олігархів. Горжуся побратимами.

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Кличко,столица,київська земля,РПЛ,Радикальна партія,Київ,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Ігор Мосійчук,депутати,олігархи,Київрада,Kyiv
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.