Нарешті дійшло!

01 вересня 2014, 21:02
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
5
256

Вже шість місяців Росія веде війну з Україною, а керівництво нашої держави ніяк не зважувалося сказати своєму народу та світу правду


Кілька місяців влада водила українців згубними лабіринтами так званого АТО замість того, щоб організувати всенародну відсіч ворогу. Але слів, навіть правильних, замало, щоб виграти цю війну. Треба зрозуміти, що вибір у нас обмежений: або здатися на милість ворога і цим лише відтермінувати погибель нації та держави, або стати проти ворога і перемогти його. Я вибір для себе зробив: захист Вітчизни і перемога над ворогом!

Так само має вчинити і керівництво держави. Українці – великі патріоти і воїни. Нашу націю не можна покорити. Щоб об’єднати народ і підготувати його до переможної відсічі російському агресору, потрібно негайно запровадити воєнний стан на всій території України. Потрібна повна мобілізація нації на спротив Росії. І не правда, що українці не можуть виграти в Росії цю війну. Історія знає багато прикладів, які засвідчують, що згуртований маленький народ не по зубах навіть великим імперіям. Маленьку Фінляндію не міг покорити великий СРСР. А В’єтнам – величезний Китай.

Ми не самі у цій боротьбі. Нас підтримує увесь цивілізований світ. Хоч і прокидається він як парубок після бодуна, але пройде не багато часу, коли навіть стара Європа усвідомить всю загрозу від реваншистської політики Москви. Кремлівський реваншизм не зупиниться на відновленні російської імперії в кордонах СРСР. Путін не один раз дорікав більшовикам, що вони не вберегли імперську Росію в кордонах 1914 року. Він марить не тільки Україною, а й Польщею, країнами Центральної та Східної Європи, Балтією і Фінляндією.

Путіна зупинить тілька сила: сила зброї і сила справжніх санкцій. Якщо Європа не хоче в черговий раз розколотися, ЄС має допомогти Україні зброєю, а не мантрами про відвернення війни політичними засобами. Настав час нарешті дати відсіч агресору, а не залишатися в полоні згубної політики його умиротворення. Європейські політики не повинні повторювати помилок своїх недалекоглядних попередників із 20 століття, які своїми угодовницькими діями щодо Гітлера здали незалежність своїх країн і призвели до найкривавішої війни. Цивілізований світ має зупинити кремлівську чуму, як колись зупинив коричневу чуму.

Путіна зупинить тілька сила! Час вимагає радикальних дій! Слава Україні!

 

Олег Ляшко,
Народний депутут України,
Лідер Радикальної партіі

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Ляшко,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Путін,Європа,війна,Ляшко РПЛ,схід,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.