Вимагаю негайно визволити бійців з оточення в Іловайську

27 серпня 2014, 19:30
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
215

Керівництво АТО діє безвідповідально!


«Іловайський котел», в якому зараз знаходяться добровольчі батальйони «Дніпро», «Донбас», «Світязь», «Херсон», «Миротворець», став наслідком безвідповідальних і злочинних дій керівництва АТО. Вони, безумовно, мають бути суворо покарані за законами військового часу. Але зараз найголовніше – зберегти життя наших Героїв – бійців добровольчих батальйонів. Військове керівництво держави має негайно кинути всі резервні сили на їх визволення. Повністю підтримую тих українських громадян, які мирними акціями протесту вимагають допомоги оточеним бійцям. У свою чергу вимагаю від Президента України як Верховного Головнокомандуючого вжити невідкладних заходів для визволення з оточення наших добровольців. Життя і здоров’я воїнів – понад усе!


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,Херсон,РПЛ,Радикальна партія,терористи,Донбас,Україна,Олег Ляшко,liashko,Дніпро,герої,агресія,військові,схід,окупанти,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.