Російські війська вчергове вторглися на територію України

25 серпня 2014, 09:57
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
390

25 серпня близько 5 ранку російські окупанти вторгнулися на територію України в районі сіл Маркіно та Щербаки Новоазовського району на Донеччині


Із кількох незалежних один від одного джерел мені повідомили, що кордон перетнули понад 10 танків, БТРи, установки Град, два десятки вантажівок з російськими найманцями. Зараз триває обстріл наших прикордонників біля села Холодне. До цього в результаті мінометних обстрілів упродовж 2 діб з російської території була повністю знищена наша прикордонна застава “Сєдово”. Російські Гради і артилерія зараз базуються між селами Коні і Сєдово, обстрілюють блокпост Новоазовськ і трасу.

За моїм аналізом ситуації та інформації, про що я попередив керівництво держави ще кілька днів тому, напрямок удару російських окупантів – Маріуполь і в тил наших військ на Донецьк. Ситуація вимагає негайного реагування на російську агресію. Останні три дні я провів на Луганщині, зараз висуваюся на Маріуполь.

 
Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: сепаратизм,Росія,Кремль,Ляшко,Радикальна партія,терористи,БТР,Україна,Олег Ляшко,Путін,війна,агресія,Ляшко РПЛ,Маріуполь,схід,окупанти,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.