З Днем Незалежності, Україно! Ми все одно переможемо! (ВІДЕО)

24 серпня 2014, 15:55
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
178
Віталій Саввіна на колінах просить вибачення за надругу над українським прапором

Дві ночі поспіль із російської території обстрілювали нашу прикордонну заставу "Сєдово" у Новоазовському районі на Донеччині


У результаті застава знищена вщент, є вбиті і поранені серед прикордонників і добровольців із батальйону “Дніпро-1″. Очевидно, російські окупанти готують наступ на Маріуполь і Приазов’я вцілому. Військове керівництво держави має вжити невідкладних заходів для блокування цієї важливої ділянки нашого кордону.



А ще сьогодні бійці батальйону “Луганськ-1″ зробили нам гарний подарунок до свята – затримали сьогодні кількох сепаратистів. Зокрема оцього виродка Віталія Саввіна, який помочився на наш синьо-жовтий стяг. Що з ним зробили під час затримання, думаю, пояснювати не потрібно :) ) . Тварь на колінах просить вибачення в українців, і геть зникла його “хоробрість”, якою він вихвалявся, коли чинив наругу над нашим державним символом.



А взагалі, хочу сказати – щоб не робили наші вороги, ми все одно переможемо. Бо ніхто і ніколи не здолає українського народу, що доведено нашою тисячолітньою історією. Із Днем Незалежності, браття і сестри! Слава Україні! Смерть окупантам!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: сепаратизм,Ляшко,Радикальна партія,Луганська область,Україна,Олег Ляшко,день незалежності,війна,Ляшко РПЛ,схід,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.