Олігархи довели країну до війни

17 серпня 2014, 17:03
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
5
680

Щодо так званого ультиматуму Яроша, а насправді Коломойського - Президенту Порошенку


Похід на Київ означатиме знищення України! Путін усе робить для того, щоб у нашій столиці почалася заваруха. Тоді на Сході російські окупанти швидко зметуть наш деморалізований і ослаблений фронт і через два дні у Києві майорітиме російський триколор. Згадайте, як Путін забрав Крим – тоді, коли в Києві фактично не було влади.

Погрожуючи Порошенку, Коломойський свідомо працює на Путіна. Багато хто з вас запевняв мене, що Пудель Бєня – хороший олігарх. Запам’ятайте назавжди: олігархи при владі – це зло, якими б лозунгами вони не прикривались. Саме олігархи довели Україну до війни, саме через олігархів сьогодні гине цвіт української нації. Усі олігархи – Ахметов, Фірташ, Пінчук, Коломойський – мають бути безумовно усунуті від влади. Інакше втратимо Україну!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партіі

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Донбас,Україна,Олег Ляшко,олігархи,Путін,війна,революція,Ігор Коломойський,Петро Порошенко,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.