Прийдешня перемога дається нам дуже важко

17 серпня 2014, 16:55
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
141

За минулу добу у Донецьку в результаті бойових дій загинули 10 мирних жителів і 8 отримали поранення різного ступеня складності

У ніч на 17 серпня звуки залпів і вибухів лунали по всьому місту. Станом на 9.30 обстановка в місті зберігається напруженою. За інформацією мешканців міста, у всіх районах періодично чутні залпи з важких знарядь.

У Петровському районі внаслідок масованих артобстрілів, які тривали всю ніч, постраждали житлові будинки на 6 вулицях. На місці працюють бригади МНС, ступінь пошкоджень встановлюється. Також під артобстріл потрапило м.Моспіно, постраждав 21 житловий будинок приватного сектора.
Знеструмлено 50 трансформаторних підстанцій, які обслуговують споживачів селищ шахти Абакумова і шахти Трудовська. Роботи з відновлення енергопостачання тривають.

Громадський транспорт працює в штатному режимі. Разом з тим у зв’язку з небезпечною обстановкою в Червоногвардійському районі Макіївки, рух тролейбусів в даному напрямку на здійснюється.
У свою чергу бойовики завдали ударів по селищу Хрящувате на Луганщині, масово обстрілявши населений пункт, намагаючись атакувати позиції батальйону “Айдар”.

Наша прийдешня Перемога дається нам дуже важко. Але вона обов’язково прийде. Бо з нами Бог і Україна!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партіі

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Путін,війна,Ляшко РПЛ,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.