Банда Януковича продовжує грабувати Україну

07 серпня 2014, 22:24
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
431

Поки наші браття звільняють Донбас від російських окупантів, банда Януковича продовжує грабувати Україну


Перша паливна компанія (власник Олександр Янукович - Саша-стоматолог) продовжує постачати Укрзалізниці дизпаливо. Фірмі Януковича державне підприємство вже проплатило понад 300 мільйонів гривень. Загальна сума контракту на постачання 100 тисяч тонн дизпалива - майже 2 мільярди гривень. Цікава деталь: у червні фірма Януковича через наш найсправедливіший суд домоглася підвищення ціни із 13 тисяч до 19,1 тисяч гривень за тонну. Дивно, але керівництво Укрзалізниці (гендиректор - Борис Остапюк) не оскаржило рішення суду, а також не звернулося із зустрічним позовом про розірвання контракту. Ще одна фірма Януковича - "Євроінвестстрой" теж уклала із Укрзалізницею контрактів на суму більше 200 мільйонів гривень. Минулого, 2013 року, ця фірма отримала від Укрзалізниці більше 2 мільярдів гривень.
У мене питання до Президента, уряду, Генпрокуратури, МВС: чому ви усі дозволяєте банді Януковича продовжувати грабувати Україну?

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,сепаратизм,РПЛ,Радикальна партія,банда,терористи,стоматолог,Україна,Олег Ляшко,схід,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.