До останнього патрона!

04 серпня 2014, 21:03
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
487

Щодо ситуації з переходом частини бійців 72 бригади на російську територію


Хлопці більше місяця трималися в оточенні без будь якого постачання біля Краснопартизанська. Увесь цей час їх обстрілювали з двох сторін – з російської території і російські окупанти на Донбасі. Хлопці трималися як Герої до останнього патрона. Я про це стверджую, бо постійно перебував з ними на зв’язку. Єдине, чого вони просили – це підмоги. Але підмога так і не прийшла, хоча про це знали всі в Міноборони і Генштабі. Зараз 13 бійців вже доставлені в Запоріжжя. І хай тільки посміють прокурори назвати їх зрадниками!
Заяви російських фсбшників про те, що понад 400 наших військових попросили притулку в Росії не відповідають дійсності.
Аналогічна складна ситуація з бійцями 24 бригади. Вони так само тривалий час тримають оборону в оточенні, їм теж негайно треба допомога.
Зараз з російської території обстрілюють наші позиції біля Амвросіївки. Міноборони має негайно прийняти адекватні ситуації рішення.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: парламент,Радикальна партія,терористи,Донбас,Олег Ляшко,liashko,агресія,Міноборони,війни,схід,окупанти,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.