Дай Боже всім мамам дочекатися синів!

03 серпня 2014, 21:37
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
206

З Христиною, дружиною пораненого Героя Олега Труша





З Олегом я теж бачився, провідував його у палаті в Західному військовому медичному реабілітаційному центрі у Львові. Але Герой в такому стані, що фотографувати його, м’яко кажучи, не коректно.

Олег Труш проходив службу в Першій окремій танковій бригаді, що дислокується в Гончаровську. Але це в мирний час. Бойові підрозділи бригади з перших днів проведення АТО воюють з московськими окупантами на Донбасі. В одному з тяжких боїв, 21 липня, за місто Сіверськодонецьк наша самохідна гармата САУ 2С3, або, як її ще називають «Акація» попала під шалений обстріл терористів. Олег був навідником гармати, він отримав важкі опіки рук та ніг. Але, на щастя, вижив і був евакуйований до Львова.
Величезна вдячність, і доземний уклін Матері Галині Іванівні за виховання синів – захисників Вітчизни. До речі,молодший брат Олега Станіслав служить у тій же танковій бригаді, і воює сьогодні біля Луганська. Дай Боже Мамі дождатись синів з війни живими і здоровими. Слава Україні!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: сепаратизм,Львів,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,liashko,Верхована Рада,війна,схід,Луганськ,окупанти,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.