СБУ затримала мера Рубіжного

01 серпня 2014, 22:13
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
132

СБУ сьогодні затримала виконувача обов'язків мера Рубіжного (Луганська обл), секретаря міської Ради Олександра Хоменка


Він (як і затриманий нами раніше мер Стаханова Борисов) – організатор сепаратистського референдуму в Рубіжному. Ближчими днями ми плануємо затримати ще кількох мерів-сепартистів, зокрема, Алчевська, Сєвєродонецька, Луганська, Лисичанська, Брянки, Красного Луча та інших. У списку на затримання – кілька десятків начальників міліцій, прокурорів, сбушників, суддів, податківців, які активно допомагали сепаратистам. Узагалі, більшість так званих еліт Донеччини і Луганщини зрадили Україну, тому мають бути назавжди усунуті від влади. Безумовно також має бути позбавлений депутатської недоторканості і притягнений до відповідальності Олександр Єфремов. Усі затримані посадовці дають свідчення, що саме Єфремов з Болотовим організовували і фінансували проведення на Луганщині сепаратистського референдуму. Перебування Єфремова і його посібників Тихонова, Демішкана, Горохова, Медяника, Струка, Кунченка, Дунаєва у Раді – це наруга над світлою пам’яттю Героїв, які віддали життя за визволення Сходу України від російських окупантів.
Слава Україні! Смерть окупантам!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: СБУ,сепаратизм,Рада,Росія,Кремль,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,liashko,мер,Єфремов,схід,Луганськ,окупанти,Алчевськ,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.