Росія - розплідник та експортер тероризму

19 липня 2014, 22:05
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
138

Якщо світові лідери дадуть Путіну розтерзати Україну, його терор прийде і на їх землю


Сподіваюся, що трагедія із збитим росіянами малайзійським пасажирським літаком з 300 людьми змусить нарешті увесь світ усвідомити те, що давно очевидно для нас, українців: Росія – розплідник і експортер тероризму, небезпечний для усього цивілізованого людства. Сьогодні Україна, яка наодинці протистоїть російській агресії і терору, потребує допомоги, у першу чергу військової та фінансової. Якщо світові лідери дозволять терористу номер 1 Путіну розтерзати Україну – російський терор прийде і на їх землю.
Окремо хочу наголосити, що зупинення вогню в районі катастрофи літака на час розслідування причин трагедії не повинно бути використано терористами для нарощування своїх сил. Тому ми повинні рішуче продовжувати звільняти Донбас від російських окупантів. Якщо ж влада знову зупинить АТО, терористи використають цю передишку, щоб завести в Україну не лише “Буки”, а і ядерну зброю.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: сепаратизм,Росія,РПЛ,Радикальна партія,терористи,Донбас,Україна,Олег Ляшко,liashko,агресія,Володимир Путін,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.