Чи може ватнік здобути шматочок влади в Україні легально?

18 липня 2014, 21:47
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
6
210

Запросто! На виборах у тих областях, де вдалося уникнути всплеску сепаратизму – Харківщина, Дніпропетровщина, Запорожжя, Херсонщина, Одещина, Миколаївщина


Адже, коли стало зрозумілим, що в цих областях донецько-луганський сценарій не вдасться, ватніки затихли, ніби вони ні при чому. А дехто взагалі – перефарбувалися і видають себе за прихильників єдиної України.

Але цьогоріч на нас, вочевидь, чекають парламентські вибори. А у наступному році – місцеві вибори. Колоради на них намагатимуться взяти якнайбільше місць у радах різних рівнів.

Це не менша загроза для України, ніж той кошмар, що відбувається на Сході Україні зараз. Адже Крим був окупований так швидко в значній мірі і завдяки тому, що Верховна Рада АРК підтримала загарбників.

Тому я зареєстрував і намагатимусь переконати парламент проголосувати за законопроект про десепаратизацію.

Тих, хто брав участь у сепаратистських акціях, я пропоную на 10 років позбавити права обиратися до рад усіх рівнів, працювати в органах державної влади та місцевого самоврядування, а також у правоохоронних органах.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: сепаратизм,законопроект,РПЛ,Радикальна партія,терористи,Україна,Олег Ляшко,вибори,влада,liashko,держава,війна,Донецьк,Крим,місцеве самоврядування,парламентські вибори,схід,Луганськ,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.