Путіну не уникнути Міжнародного трибуналу

18 липня 2014, 19:03
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
110

Світове співтовариство вимагає притягнення до відповідальності за збитий літак винуватців цієї страшної трагедії

 
Я повністю розділяю цю позицію. Усі ми розуміємо, що провина за теракт лежить на головному спонсору терористів Путіні. Переконаний: тепер йому точно не уникнути Міжнародного трибуналу. Але навіщо було зволікати стільки часу?

У мене були пропозиції, які б дозволили уникнути цієї трагедії. Два моїх законопроекти – про звернення до ГПУ про притягнення Путіна до відповідальності та про звернення до Міжнародного кримінального суду щодо розслідування злочинів проти людяності, воєнних злочинів, скоєних вищими посадовцями РФ – були подані ще кілька тижнів тому і були як ніколи на часі. Але у парламентарів не доходили до них руки. Наполягатиму, щоб ці документи були обов’язково розглянуті у Верховній Раді у вівторок. За зволікання розплачуються життями сотні ні в чому не винних людей.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: сепаратизм,законопроект,ГПУ,РПЛ,трибунал,Радикальна партія,терористи,Олег Ляшко,liashko,Путін,війна,законопроекти,літак,трагедія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.