Путін по лікоть у крові невинних

18 липня 2014, 18:47
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
446

Цинізму російського диктатора немає меж


Путін вважає винною Україну у катастрофі малазійського авіалайнера. "Этой трагедии не произошло бы, если бы на этой земле был мир, не были бы возобновлены боевые действия на юго-востоке Украины", - сказав Путін.

Цинізму російського диктатора немає меж. Російські війська і найманці розв'язали війну в Україні, щоночі росіяни через наш кордон завозять в Україну різноманітну зброю, у тому числі і ракетні комплекси, якими вони збили пасажирський літак, а винна в цьому Україна? Ми також дуже винні перед Путіним у тому, що захищаємося від його агресії, а не здалися одразу і не стали перед ним на коліна.

Відповідальність за криваве протистояння в Україні несе персонально Путін. Поки на Донбас не прийшли його "миротворців" зі зброєю - тут не було війни і смертей. Тому місце Путіна - на лаві підсудних Міжнародного кримінального суду за злочини проти українців.

Знищений авіалайнер із 300 людьми - безумовно, справа рук російських спецслужб з метою дискредувати Україну. Про це свідчать усі докази. І цинічний виступ кремлівського диктатора - теж цьому доказ.

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: сепаратизм,Кремль,РПЛ,Радикальна партія,терористи,Донбас,Україна,Олег Ляшко,війна,літак,схід,Володимир Путін,трагедія,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.