Наш обов'язок перед Україною - не припиняти боротьбу!

16 липня 2014, 22:34
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
162

Цілий день я сьогодні на телефонному зв’язку з нашими бійцями із 72, 79, 24 бригад, яких російські окупанти цинічно розстрілюють із мінометів, артилерії і Градів на Донеччині і Луганщині


Хлопцям дуже важко, вони стоять з останніх сил. 15 наших прикордонників госпіталізовані в лікарні в російському Гуково, це недалеко від Краснодона. За моєю інфою, у нашій 72-й бригаді – 9 вбитих, більше 20 поранених.
Своїми кривавими нападами ворог переслідує мету посіяти паніку, змусити нас припинити боротьбу, погодитися на переговори з окупантами. Вважаю, що ми в жодному випадку не повинні на це йти, інакше це фактично означатиме нашу поразку. Незважаючи на втрати, солдати готові воювати, у них високий моральний дух. Але водночас усних величезні (і я вважаю, що обгрунтовані) претензії до командування – відсутність взаємодії і координації, відсутність допомоги, бійці днями сидять без їжі, води, боєприпасів, у багатьох з них на самій передовій немає засобів захисту. Це злочин так нехтувати життям наших захисників!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: сепаратизм,Росія,Кремль,Луганщина,РПЛ,Радикальна партія,терористи,Україна,підтримка,liashko,Путін,війна,армія,схід,Донеччина,Вороги,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.