Кремлівські вожді діють за прикладом Гітлера і Сталіна

12 липня 2014, 20:53
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
156

Москва погрожує Києву "рішучими заходами"


Російське МЗС заявило Україні "рішучий протест" у зв'язку з мінометним обстрілом російської території, який було вчинено з території України. У випадку повторення провокацій на кордоні Москва погрожує Києву "рішучими заходами". Нинішні кремлівські вожді не оригінальні - організації провокацій як приводу для нападу вони навчилися у Гітлера і Сталіна.

У вересні 1939 року переодягнені у польську військову форму німецькі солдати напали на радіостанцію у німецькому місті Гляйвіці, що було використано Гітлером як формальний привід для "захисту від агресії" Польщі. У листопаді того ж 1939 року Сталін почав війну проти "агресора Фінляндії", з території якої начебто було вчинено артилерійський обстріл військ Ленінградського округу. За часів перебудови в архівах були знайдені докази, що радянська артилерія розстрілювала свої ж війська, щоб звинуватити в цьому "фінських мілітаристів".

У мене немає жодного сумніву, що російську територію з території України розстрілюють заслані до нас російські диверсанти, які навіть можуть бути одягнені у нашу військову форму. У Кремля і КГБ-ФСБ - столітній досвід організації найбрудніших і найкривавіших провокацій. Ми маємо бути пильними.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Москва,ФСБ,сепаратизм,Польща,Кремль,РПЛ,Радикальна партія,кордон,Київ,терористи,Україна,Олег Ляшко,Путін,війна,провокації,Гітлер,схід,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.