Чи потрібен Маріуполю мер-хамелеон?!

11 липня 2014, 21:34
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
140

Мер Маріуполя Юрій Хотлубей - хамелеон


Зараз він заявляє, що абсолютна більшість жителів міста за єдину Україну. А я згадую мою з ним телефонну розмову 6 травня, коли просив градоначальника, який ховався від нас на лікарняному, допомогти у встановленні військових блок-постів навколо міста. Хотлубей тоді мені відповів, що більшість маріупольців хочуть в Росію і відмовився надати будь яку допомогу. А потім цей мер-зрадник разом із начальником міської міліції Шморгуном ледь не щодня проводив наради з лідерами сепаратистів. На боці сепаратистів також були так звані народні депутати України від Маріуполя Білий і Матвієнков. Тепер, коли ми звільнили місто від терористів, всі ці персонажі стали великими патріотами України. Гнати їх, зрадників! Через них на Донбасі проливається кров.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: сепаратизм,Росія,РПЛ,Радикальна партія,Донбас,Україна,Олег Ляшко,патріоти,liashko,війна,мер,Маріуполь,зрадник,окупанти,терорист
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.