Таруту - під суд!

11 липня 2014, 15:58
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
4
179

Донецький губернатор-олігарх Тарута покриває регіоналів-посібників терористів


Він назвав неприпустими мої дії, коли я змусив в.о. мера Слов'янська Самсонова написати заяву про звільнення за зраду України. Тарута заявив, що мої дії мають розслідувати правоохоронні органи. А ще губернатор закликав вивести з Донбасу добровольчі загони, які зараз воюють з терористами. Тарута запевняє, що у них достатньо сил самим справитися. А чого ж не справилися? Я упевнений, що Таруту треба давно звільнити з посади губернатора і віддати під суд - за те, що він щодня тер з терористами, замість того, щоб організувати з ними боротьбу. Саме через злочинну бездіяльність губернатора і місцевих так званих правоохоронців бандити і терористи захопили Донбас. Тому разом з терористами треба викурювати і усувати від влади всіх місцевих зрадливих і продажних чиновників. А Таруту оженити на Штепі - два чоботи пара.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: суд,Губернатор,сепаратизм,чиновники,Тарута,РПЛ,Радикальна партія,терористи,Донбас,Україна,Олег Ляшко,бандити,liashko,Донецьк,правоохоронці,зрада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.