Злочинця Путіна - в тюрму!

01 липня 2014, 19:16
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
7
1117

Зареєстрував Постанову про притягнення президента РФ Володимира Путіна до кримінальної відповідальності

Зареєстрував Постанову про притягнення президента РФ Володимира Путіна до кримінальної відповідальності. Досить мовчки спостерігати за тим, як керманич сусідньої держави займається геноцидом українського народу та здійснює окупацію нашої території. Досить пожимати йому руки, вести переговори та посміхатися при зустрічі. Потрібно врешті назвати речі своїми іменами. Він – злочинець, і це має довести Генеральна прокуратура України. Путін давав команду вбивати українців та анексувати українські території. І за це має понести кримінальну відповідальність.

У всіх ця ідея крутилася на язику, але чомусь реалізувати її нікому не вистачило сміливості. Добре, я буду першим. Мені байдуже, що на мене полюють путінські бойовики – я не боюся. Після голосування дізнаємося остаточно, хто у цій зрадницькій Верховній Раді – кремлівські шавки.

 
Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: законопроект,геноцид,ГПУ,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,Путін,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.