Сьогодні ми і черкеси – братя по нещастю

01 липня 2014, 15:12
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
1285

Українці з черкесами сьогодні – браття по нещастю. 200 років тому Росія фізично знищувала їх, а сьогодні – намагається знищити нас


Ми повинні підтримувати один одного. Як і обіцяв, зареєстрував проект закону про ініціювання розгляду питання визнання геноциду черкеського народу, здійсненого російськими царями та їх військами у XVIII і XIX століттях. Нагадаю, війна між черкеським народом і Російською Імперією тривала безпрецедентно довго - з 1763 по 1864. За ці сто років більше половини черкесів були фізично знищені російськими військами або померли внаслідок навмисно викликаного голоду. Залишки були насильно виселені російською армією з Кавказу, батьківщини черкеського народу. Сьогодні черкеси проживають більше ніж в 50-ти країнах світу. Як розсіяний народ, який хоче вижити і зберегти свою національну спадщину, черкеси звернулися до прогресивного світу з проханням підтримки у здійсненні їхніх мрій про повернення додому, в Черкесію. Вважаю, що український парламент просто повинен висловити підтримку черкесам, які сьогодні як ніхто підтримують нас.

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Кавказ,геноцид,парламент,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,liashko,Путін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.