Спражні батьки - не ті, які народили, а ті, які виховали

27 червня 2014, 12:10
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
371

Кажуть, що справжні батьки – не ті, які народили, а ті, які виховали


Так само і з національністю і громадянством: вважаю, що українцями можна вважати не лише тих, хто тут народився, а й тих, хто виборює долю нашої держави ціною власного життя.
Тому пропоную спростити процедуру отримання громадянства для осіб, які брали безпосередню участь у захисті суверенітету і територіальної цілісності України, її національної безпеки у складі територіальних формувань, що співпрацювали з ЗСУ, МВС і СБУ; осіб, які зазнали утисків, переслідування чи порушення своїх прав на території іноземної держави у зв’язку зі своєю позицією чи діяльністю, спрямованою на підтримку суверенітету і територіальної цілісності України; осіб, які набули офіційного статусу закордонного українця. Відповідні зміни до закону України «про громадянство України» вже підготував і зареєстрував у парламенті. Нехай кожен, хто відчуває себе українцем, стане ним!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: СБУ,законопроект,МВС,парламент,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,liashko,держава,війна,революція,ЗСУ,українець,громадянство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.