Порошенко має негайно оголосити про відновлення АТО!

24 червня 2014, 20:46
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
7
4283

Путін у Відні заявив, що вважає беззмістовним вимагати роззброєння “ополченців” на Сході України у той час, коли українські радикали досі не роззброєні


Для Путіна і терористів радикали – це Нацгвардія і добровольчі загони, які захищають територіальну цілісність України. Заява Путіна однозначно свідчить про те, що те що Росія не збирається припиняти підтримки терористів в Україні, а останні не складуть зброю.

Звичайно, Президент Порошенко мав спробувати переконати терористів добровільно скласти зброю, хоча для кожного тверезомислячого наперед було зрозуміло результат цих спроб. Тому Порошенко має нагайно оголосити про відновлення АТО. А переговори з Росією – а не з терористами, яких вона підтримує! – ми вестимемо з позиції сильного, коли звільнимо наш Донбас.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,сепаратизм,Росія,РПЛ,Радикальна партія,терористи,Донбас,Україна,Олег Ляшко,Путін,Петро Порошенко,схід
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.