Нам не треба мир, який несе рабство, нам треба мир, який несе свободу!

23 червня 2014, 19:01
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
135

Міністр оборони наказав розформувати героїчний батальйон “Айдар”, у якому служать добровольці з Майдану і патріоти з Донбасу


Думаю, така ж доля чекає інші добровольчі підрозділи, які зараз захищають територіальну цілісність України. Підозрюю, що це один із неафішованих пунктів “мирного плану” Порошенка по роззброєнню патріотів. Недаремно ж Путін заявив, що йому сподобався цей план.

В контексті цього плану і призначення зручних для Москви переговорників: Ложкіна главою адміністрації, Клімкіна – міністром закордонних справ. А посередник між Москвою, терористами і Києвом кум Путіна Медведчук – це взагалі повний абзац. Офіційний Київ змусить себе не поважати, якщо погодиться на посередництво Медведчука. А розформування “Айдару” – дуже поганий сигнал для усіх українських патріотів, зате як бальзам на рану терористам, яких громили айдарівці.

З приводу такого “мирного врегулювання” дуже правильно сказав Патріарх Філарет: нам не треба мир, який несе рабство, нам треба мир, який несе свободу. Сподіваюся, що саме такого миру прагне Порошенко.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Медведчук,сепаратизм,майдан,мир,Росія,Радикальна партія,Київ,терористи,Донбас, Москва,Україна,Олег Ляшко,патріоти,liashko,Путін,Міноборони,Петро Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.