Українські лікарі – герої, які рятують героїв!

15 червня 2014, 19:52
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
4
119

Сьогодні – День медичного працівника, не забудьте привітати тих, хто рятував життя і здоров’я наших співвітчизників на Майдані, під час Революції і рятує зараз героїв, які воюють проти окупантів!




Найкращим подарунком для лікарів була б гідна зарплата, що відповідатиме цій героїчній праці.

Після Революції гідності наш обов’язок запровадити реформи, які радикально змінять як і галузь охорони здоров’я, так і всю країну.

Отже, бажаю кожному лікарю бути гідним представником своєї нелегкої професії. Ви – найкращі. Ви – герої. Ви рятуєте наші життя, не думаючи про себе. Ви не вагаючись йдете на розпечене поле бою. Вас не лякає шквальний вогонь і вибухи. Під обстрілом ви біжите до пораненого солдата на Сході, бо знаєте, що ніхто, крім вас його не врятує. Лікарем може стати тільки та людина, у якої величезне і добре серце. Бережіть себе і самі будьте здоровими. Ви потрібні українцям, особливо в такий лихий і скрутний час…

 

Ваш Олег Ляшко
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: майдан,парламент,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,liashko,лікарі,схід,день медичного працівника
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.