Терористи продовжують викрадати людей

10 червня 2014, 17:55
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
106

Сьогодні вночі озброєні люди в Луганську викрали і вивезли у невідомому напрямку одного з активістів Майдану та Радикальної партії Олександра Решетняка

Саме він разом із журналістом Всеволодом Філімоненком та активістами-мисливцями викрили напередодні Різдва браконьєрство луганських можновладців Маноліса Пілавова та Кравченка.

Зараз, коли після інаугурації Президента України, почалася активна фаза АТО, повсиралися не тільки Болотов та його поплічники, але й Кравченко з Пілавовим, які ще із зими за наказом Єфремова підтримували наметові містечка сепаратистів та допомагали їм облаштовуватися у захоплених адмінбудівлях Луганська.

Тому й вирішили мабуть поквитатися з Сашком Решетняком, який перебуває у гіпсі після травми. Забрали його разом із сином, вкрали також два автомобіля з його двору.

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Луганск,Росія,Радикальна партія,терористи,Україна,Олег Ляшко,викрадення
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.