Радикальна партія ганятиме жирних карасів в Київраді

05 червня 2014, 21:18
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
184

Тепер у Київраді є фракція Радикальної партії. Дякую киянам за довіру



Мої побратими будуть ганяти у міськраді жирних карасів з мафії Черновецького і не дозволять грабувати столичну землю і майно.
Слава Україні!


Відбулося перше засідання фракції Радикальної партії у Київраді. Прийняли рішення обрати головою фракції Андрія Лозового. Щодо секретаря Київради, позиція нашої політичної сили наступна. Важливо уникнути узурпації влади. Партія "Удар" Порошенка-Кличка здобула одноосібну більшість у Київраді, а Кличко виграв мерські вибори. Тож, для запобігання узурпації секретарем Київради слід обрати представника не "Удару", а опозиційної до нової влади партії. Для балансу і контролю. Це буде чесно, справедливо і по-європейському. У цивілізованому світі прийнято, що опозиція завжди контролює більшість. Це основа демократії. Відтак Радикальна партія як найбільша опозиційна фракція у Київраді рекомендує на цю посаду Юрія Сухіна. Також наша партія пропонує заступника командира спецпідрозділу "Азов", який сьогодні зі зброєю в руках веде активну боротьбу за визволення України від окупантів, Ігоря Мосійчука на пост голови комісії з питань правопорядку, регламенту і депутатської етики, а економіста Олександра Вовченка - на голову комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку. Наша мета - відстоювати інтереси громади та кожного киянина. Сподіваємося на адекватну позицію новообраного міського голови Віталія Кличка. Це для нього перший серйозний іспит на демократію.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: РПЛ,УДАР,Радикальна партія,Київ,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Київрада,фракція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.