З днем народження, Київ!

01 червня 2014, 01:17
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
41

Люблю тебе з першого погляду, коли учнем школи-інтернату приїхав до тебе на екскурсію, а особливо полюбив, відколи 24 роки тому переїхав до тебе назавжди


Тоді з мене сміялися і тикали пальцем, що я у Києві розмовляю українською мовою, але я того не соромився. І навпаки горжуся тим, що ти - столиця моєї України.
Ти бачив, як ми боронили тебе від тиранії на Майдані, на Грушевського, в урядовому кварталі. Ти бачиш, як ми очищаємо тебе, знищуючи незаконні паркани на березі Дніпра і озер.
Мені боляче, що за 23 роки ті, хто був при владі, зробили тобі стільки глибоких ран, знищуючи твої архітектурні перлини, наче злодюжка видирає у жінки сережки разом з мочками вух, наче краде перстень, відрізаючи палець. Але я знаю, що коли твої мешканці дадуть нашій команді Радикальної партії повноцінний кредит довіри, ми відродимо твою давню велич і зробимо тебе столицею світу, ти будеш геополітичним, фінансовим і культурним центром нашої планети, а у кожного киянина буде хороша робота, висока зарплата і гідне життя, кожен твій житель відчуватиме себе захищеним.
А твоя центральна площа носитиме ім'я твоїх кращих дітей - Ангелів Революції, полеглих у бою Героїв Небесної Сотні.
Мій дорогий Київ, бажаю тобі навіки залишатися таким же красивим, дивовижним і таємничим! )))) Слава Києву! Слава Україні!

 

 Ваш Олег Ляшко
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: РПЛ,Радикальна партія,Київ,Україна,Олег Ляшко,liashko,революція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.