Відеодокази фальсифікацій на виборах у Києв

28 травня 2014, 10:35
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
238

Продовжую публікувати докази фальсифікацій на виборах до Київради




Підрахуї злякалися, що Радикальна партія вибилася у лідери, тому намагалися всіма способами зменшити нам відсоток. Я вже писав, що на окремих дільницях нам "намалювали" аж один голос! Наші спостерігачі назбирали цілу теку Актів про різноманітні порушення. Наведу лише кілька прикладів.
Виборча дільниця №800039, адреса м. Київ, вул. Ломоносова, 61, в студентському гуртожитку. Офіційним спостерігачем Крикуновим Д.О. було виявлено факт масового заповнення контрольних талонів від виборчих бюлетенів - два члени комісії ставили на них підписи замість виборців. При цьому голова комісії з виборчих списків диктувала номери невідомих виборців та прізвища сторонніх осіб, підписи яких потрібно поставити до контрольних талонів виборчих бюлетнів.
Більш того, нашому спостерігачу, який зафіксував на відео факти підробки підписів в контрольних талонах, почали погрожувати та створювати перешкоди в складанні актів про порушення. Самі акти в кінці засідання виборча комісія навіть не оголосила!
Згідно закону про місцеві вибори, це є підставою для повторного підрахунку голосів членами ТВК №214.
Подібні порушення були зафіксовані ще на кількох дільницях.
А ось на дільниці №800060 пускати виборців припинили раніше 20.00, що суперечить виборчому законодавству. Натомість після 23.20 на цю дільницю було вибірково допущено близько 300 невстановлених осіб! Ці порушення зафіксував наш спостерігач Бабанін Є.Б.
Ганьба підрахуям! Вимагаю перерахунку голосів! Буду боротися за кожен голос, який ви, друзі, віддали за мене та мою команду!

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: РПЛ,Радикальна партія,Київ,Олег Ляшко,вибори,Київрада,фальсифікації
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.